Pientalli Peilikuva

"Tervetuloa!" kyltti ja pieni talli pienen kylän lähistöllä, lähes tiettömän taipaleen takana, minne olet siis pieniä metsäteitä pitkin körötellyt? No, olet saapunut pientalli Peilikuvaan, joka sijaitsee lähes keskellä metsikköä kuten varmaan jo ymmärsitkin. Tarkemmin tämä metsä josta Peilikuvan saatat löytää on Suomessa, Pirkanmaalla.

Peilikuva on siis pieni virtuaalitalli Suomessa, missä shetlanninponit kasvattavat hehtaarin pituisen talvi karvan ja herkimmät puoliveriset loimitetaan kylmien ilmojen vuoksi. Tallista löytyy 12 karsinaa, jonka lisäksi pihassa on pieni kolmen hevosen asuttava pihatto, tarhat, pieni maneesi sekä ratsastuskenttä. Tallilla on myös hoitajatoimintaa, tunteja ja kilpailuja niissä määrin kuin ihmisiä aktiviteetteihin riittää.

Vielä pieni info tallin historiasta, ennenkuin pääset jatkamaan matkaasi. Peilikuvan Tila on ollut samalla suvulla jo vuosikymmenet kunnes nykyisen sukupolven edustaja Sanna keksi vuonna 2013 muuntaa tilan talliksi. Hän laittoi tuumasta toimeen ja remontoi tilat. 29.10 olivat tilat valmiina ja kun hevosia alettiin etsiä tallin täytteeksi. Pian karsinoissa jo seisoikin pieni, mutta monipuolinen, valikoima ratsuja.

Jatka toki peremmälle tutustumaan Peilikuvaan, toivottavasti viihdyt!