Etusivu

  Tilukset

  Pelastetut

  Islanninhevoset

  Vieraskirja

Tärkeitä tiedotteita

Tällä hetkellä ei tärkeitä tiedotuksia.

Uutiset 2013

26.03.2013
Lisää eläinlääkärin kommentteja viime viikolla tullut, eikä mitään hälyttävää ole löytynyt. Eläinlääkärin tarkastusten lisäksi viime viikko oli muutenkin hyvin kiireinen. Tallille saapui nimittäin monta uutta pelastettua, Jegelor niminen ruuna, Espanjassa huostaanotetut Juanita, Cristianos ja Imelda sekä ex-omistajalla tarpeettomaksi jäänyt nelikko Lokari, SL Leevi, Cornu Cobia ja Dodo. Uudet hevoset eivät kuitenkaan olleet ainoa viikon muutos hevoskantaamme, sillä islanninhevosten kasvatus on loppumassa. Osa issikoista lähtee eräälle toiselle tallilleni, loput myydään.

27.02.2013
Eilen Bambi, Ria, Tuuri, Delia & Krisse olivat eläinlääkärin tarkastettavina. Mitään yllättävää ei löytynyt, ja kaikki viisi siinä kunnossa kuin jotakuinkin itse voitiin jo odottaakkin. Lisäksi viidelle muulle varattiin aika eläinlääkärille ja kolmen uuden hevosen Pelastettuun saapumisesta ilmoitettiin. Meille saapuva kolmikko on Espanjasta saakka, tilastopolleja joiden suvusta ei tietoa. Kaksi tammaa, yksi ori, toinen tammoista on hevoskokoinen, muut poni kokoisia. Hevoskokoinen tamma on myös kantavana ja varsoo lähiaikoina. Hevoset on nimetty Juanitaksi, Cristianokseksi ja Imeldaksi. Tämän lisäksi meille saapuu vielä neljäskin hevonen, tai poni, nimittäin Jegelor niminen ruuna.

19.02.2013
Sivujen siirtäminen aloitettu websistä zebroida-domainille. Myös ulkka vaihtunut uudenaikaisempaan & muutenkin täysin erilaiseen kuin ennen.