PolariS

sSs

Tervetuloa Polarikseen

Polaris on virtuaalisessa Suomessa sijaitseva estepainotteisia suomalaisia puoliverisiä kasvattava talli joka tähtää laadukkaaseen kasvatukseen. Tavoitteitamme emme kuitenkaan halua saavuttaa "kaikki heti nyt tänne" meiningillä, vaan hevosemme kilpailevat pikkuhiljaa porrastetuissa kilpailuissa tietyin tavoitten (väh. Kanslliset 130cm luokat) ja tavotteet saavutettuaan siirtyvät jalostukseen. Kun hevosten jälkeläiset ovat tarpeeksi kilpailleita ja hevonen muutoin valmis, on tavoitteena saada sille vähintään YLA2 ja ERJ-II palkinnot.

Kasvatuksesta ja tavoitteistamme voit kuitenkin lukea tarkemmin sivulla "Kasvatus", kun taas hevosiimme voit tehdä lähempää tuttavuutta "Asukkaat" sivun kautta.

Mistä nimi "Polaris"?

Tallille nimeä mietittiin pitkään, ja lopulta päädyin ajattelemaan "Täällä pohjantähden alla" kirjoja sekä elokuvaa joiden tapahtumat sijoittuvat pääosin niille seuduille joissa talli sijaitsee. Pohjantähti ei kuitenkaan millään tavoin soveltunut mielessäni puoliverisiä kasvattajan tallin nimeksi, joten päädyin myös pohjantähteä tarkoittavaan sanaan Polaris.

Yhteystiedot

Voit ottaa minuun yhteyttä vrl:län kautta (Tunnukseni on VRL-10444) jonne tosin en varmuudella vastaa kuin luultavasti n. viikon sisään. Varmempi (ja nopeampi) yhteydenotto keino onkin sähköposti johon vastaan päivittäin, osoite on vrtwindstund@gmail.com.


~ Veera (VRL-10444) & tallin hevosetTämä on virtuaalitalli.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja