Rakkaat projektit
Nami lego Mona Kata Etusivu

Uutiset

22.03.2014
Tänään kävin hakemassa hevoset kotiin. Se onnistui hyvin, eikä eläinten kanssa tullut ongelmia. Tarkemmin hakumatkasta voit lukea hevosten sivuilta.

Mitä ihmettä?

Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen!

Rakkaat projektit-otsikon alla asuu minun pieni laumani rakkaita yksityisiä, jotka kaikki asuvat kotipihassani. Asun vain puolen kilometrin päässä Peilikuvasta, joka on pieni ratsastuskoulu. Saan hevosten kanssa käyttää Peilikuvan tiloja, kun käyn siellä auttamassa tallitöissä silloin tällöin. Hevosiin voit tutustua oikealla ylhäällä olevista harmaista linkeissä joissa lukee hevosten lempinimet.

Minä ja Trombi

Minä olen Jonna Lehtelä, nyt 19-vuotta juuri täyttänyt tyttö. Olen valmistunut Ypäjältä ratsuttajaksi, joten käyn ratsuttamassa hevosia niiden kotitallilla. Minulla on muutamia vakituisia ratsutettavia, ja muutamia ei-vakituisia.

Trombi on koirani. Se on melko suurikokoinen berninpaimenkoira uros. Luonteeltaan herra on kiltti ja mukava, mutta ei pidä juurikaan ihan pienistä lapsista tai kauheasta lääppimisestä. Trombi on usein mukanani tallilla, eikä paljoa välitä hevosista.

Ulkoasu © M Layouts