Etusivu & uutiset
Laukkurit
Kasvattilista

Uutiset

Tällä hetkellä ei ole tärkeitä uutisia. Muista kuitenkin vilkaista myös muita Troll Studin toimipisteitä.

Tervetuloa Iso-Britanniaan!

Olet jotenkin päätynyt virtuaalitalli Troll Studin Iso-Britannian toimipisteeseen, jonne toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! Tarkemmin tila sijaitsee Englannissa, Oxfordin kaupungin laitamilla. Iso-Britanniassa Troll Stud kasvattaa sekä kilpailuttaa laukkahevosia ja laukkaponeja.

Meiltä voit kysellä sähköpostitse hevos sivulla myytäväksi merkattuja hevosia, tilausvarsoja ja oreja jalostukseen. Myös muuta voi kysyä sähköpostissa jos asiaa tulee.

Kuva © Lens Envy (Flickr, by-nc)

Missä mennään?
29.11.2013

Kilpailevista 2-vuotiaista Let Me Run, Jaclyn's Princess, Wind In Hoowes, New Feast ESC ja Sweet Recruiter TST kamppailevat vielä maidenissa, kun Coke-Man ja Woo-Effect ovat selvittäneet tiensä allowanceen. Paras 2-vuotias on kuitenkin ollut Zuch's Real Deal joka kilpailee G3 sarjoissa. Kolmivuotiaista Gwendolyn SC on vielä allowancessa, Bohobo Value ja Rix's Harmful kilpailevat G3-sarjoissa. Dribenet Mist, Regency Gles ja Soul Reign ESC 3-vuotiaista ovat G2-tasolla, ja paras 3-vuotias Wake Up Fik on G1-tasolla juoksemassa. Nelivuotisista kaikki ovat G-tasoilla, Blue Cooler YEA G3 tasolla, Sunlight xx ja Trinity ESC kilpailevat G1 tasolla, kun taas paras nelikosta on jo G1-voittanut Sneaky Deal Feig. Molemmat 6-vuotiaat kilpahevoset (Do Hate Love ja Lifehacked ESC) kilpailevat G1-tasolla.

Kaikki tänä cas-vuonna syntyneet varsat on päätetty jättää kotiin. Varsat ovat jo syntyneetkin yhtä lukuunottamatta. Ensimmäisenä, 29.10 varsoi Pink Alize orivarsan Maiden Fight TST:stä, utelias orivarsa nimettiin Zero Fight TST:ksi - tämä varsa tulee mukaan kimppaan. Vain kolme päivää tämän jälkeen (01.11) syntyi Nate's Terror TST, peloton ruunikkko(kimoutuva) orivarsa on yhdistelmästä Nate&Nike Fik x Sweet Terrorist SKY. Seuraavaksi syntyi vuoden ensimmäinen tamma, kun Sasnak Candelia varsoi (10.11) Endeavour CTB:stä pienen ja aran raudikko tamman Milestone Trollin. Seuraavana, 18.11, syntyi toinen kimppavarsa Web Devil TST, jolta odotetaan suuria sillä isä on Devil Possessed ja emä Explorer. 26.11 syntyi jälleen orivarsa sillä Anatolia CTB varsoi komean ruunikkorivarsan Players Comet TST:n orista All-Star VFU. Viimeisimpänä - vain pari tuntia sitten (29.11) syntyi Riverwind xx:sälle aivan isänsä näköinen orivarsa Possessed Wind TST, jonka isä on tietysti Devil Possessed. Näiden lisäksi Brooklyn KDR tulee ensi vuoden alussa varsomaan Poison Bay CTB:stä.

Ensi cas-vuonna Pink Alize, Sasnak Candelia ja Sweet Terrorist SKY eivät varso, vaan pitävät välivuoden. Anatolia CTB astutetaan Blacksmith CTB:llä, Explorer tulee varsomaan ensi cas orista Captain xx. Brooklyn KDR astutetaan Southwest VFUlla, Minella CTB varsoo Master CTB:stä, Xienna Feig varsoo Mount Everst VHUsta ja Riverwind xx on astutettu Battle Royalilla. Lisäksi siitokseen siirtyvä Do Hate Love astutetaan Devil Possessedillä.