Toiminta

Hoitajat

Kaikille tallin omistuksessa oleville hevosille otetaan hoitaja. Hoitajan tehtäviin kuuluu kirjoittaa tarina vähintään kerran kuukaudessa, hevonen täytyy tarkastaa, hoitaa ja liikuttaa jollei se ole tunnilla kys. päivänä. Myös hevosen varusteista tulee huolehtia, onko hoitohevosesi jalustinhihna katkeamassa? No, ilmoita Eevalle tai Eerikalle niin uusi hankitaan.
Olisi tietysti tylsää hoitaa ilman kannustusta ja aktivitettia, vai mitä? No se asia korjaantuu sillä että hoitajat ovat ensi sijalla jos Vallattomassa järjestetään esimerkiksi valmennus. Eli, jos Piipi hoitaa Pollea ja Piippiip ilmoittautuu Pollella Vallattoman estevalmennukseen, mutta myöhemmin myös Piipi pyrkii mukaan Pollella niin pääsee Piipi mukaan, onhan hän Pollen hoitaja.
Lisäksi hoitajat saavat jokaisesta tarinastaan kommentteja, ja lisäksi eri tavoilla hyville hoitajille voidaan antaa esimerkiksi ratsastusvarusteita, yksityisia valmennuksia tai erilaisia merkkejä jotka sitten voi kiinnittää vaikka tallitakkiin. Tämän kaiken lisänä voi hoitaja pyytää tehtävät jolloin Eeva antaa hoitajalle jonkin tavoitteen tai tehtävän aina kun edellinen on suoritettu.

Yksityiset

Yksityisiä hevosia tallille otetaan sen mukaan mitä milloinkin mahtuu ja minkä verran on paikan haluavia, aina ei mahdu yhtään, joskus on enemmänkin. Kun valikoimme yksityisiä niin ensisijalla ovat yleensä ne jotka voivat tallin arkeen osallistua melko normaalisti, eli aktiiviset omistajat ja mahdollisesti jopa silloin tällöin tunneilla käytettävät hevoset ovat plussaa kun yksityisiä etsitään. Tällä hetkellä Vallattomassa ei ole yksityisiä.

Tunnit ja valmennukset

Vallattomassa järjestetään melko aktiivisesti erilaisia tunteja ja valmennuksia. Järjestämme yleensä irtotunteja, mutta jos ryhmä saadaa kokoon tai joku haluaa yksityisesti niin vakituntejakin voimme pyynnöstä järjestää. Tunnit löytyvät foorumiln tuntikalenterista.


Ulkoasu © Veikkalay 2009, muokkaus ja kuva © Veera