Wishland

Tervetuloa...


... Wishlandiin. Wishland on Englannin nummilla kaikessa kukoistuksessaan sijaitseva virtuaalinen ratsastuskoulu. Wishlandin uudet ja tilavat puitteet tarjoavat harrastajille monipuolisia hevospalveluja, muunmuassa laadukasta opetusta ratsastuksen sekä hevosten käsittelyn saralla.

Wishlandista löytyy yhteensä viisikymmentäkarsinaa, joista enemmistö, neljäkymmentä, on tarkoitettu opetusratsuille ja loput kymmenen yksityisten ratsujen asuttamia. Puitteita harjoitteluun suuresta hevosmäärästä huolimatta löytyy riittäväti kahden kentän, maneesin ja monipuolipuolisten maastojen muodossa. Läheinen laukkatalli tarjoaa myös laukkarataansa vapaaseen käyttöön, jos välillä tekee mieli käydä irroittelemassa ihan kunnolla.

Wishlandin opetushevosiin kuuluu huolella valikoituja ratsuja poneista kylmäverisiin, jokaiselle löytyy varmasti se sopiva hevonen ja myös toimintamuotoja Wishlandissa on sen verran, että jokaiselle luulisi jotakin löytyvän. Ja jos ei löydy, aina voi kysyä jos jotakin juuri sinulle sopivaa toimintaa olisi mahdollista meillä järjestää.
Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja

Sivun kuvat © Adrian Parnham (flickr, by) ja sms467 (flickr, by-nc-nd)