Missä olet?

Jos olet eksynyt näille sivuille vahingossa, saatat ihmetellä että missä oikeastaan oletkaan. Tai muutenkin. Selvennetäämpä siis hieman asiaa, olet Zukunftissa - nimi voi kuulostaa haastavalle lausua, joten saat itse päättää miksi haluat paikkaa kutsua, ei sillä niin väliksi ole. Tärkeämpää nimittäin on se, että Zukunft on virtuaalitalli, mutta ei aivan perinteinen sellainen.

Tarkan kuvauksen toiminnastamme voit lukea sivulta "Toiminta", mutta lyhyesti sanoen Zukunft toimii eräänlaisena pelinä jossa on tarkoitus kouluttaa hevosia samalla kehittyen itse sekä kehittäen hevosta eteenpäin. Pelissä edetään erilaisten pisteiden ja merkkien avulla, näitä voi kerätä esimerkiksi kirjoittamalla tarinoita tai pelaamalla tallin roolipelejä. Pelaajalla on monia vaihtoehtoja useissa vaiheissa, ja niistä saa valita sen mikä sattuu eniten kiinnostamaan.

Zukunft sijaitsee virtuaalisessa Saksassa, ja tarkemmin tiluksiin voi tutustua sivulla "Esittely", missä myös henkilöiden esittelyt. Meillä asustaviin kaviollisiin voit luonnollisesti tutustua sivulla "Hevoset".